InfoFoto: Arhiva

Oglasio se UKC o stanju Kragujevčanke koja je skočila sa 15. sprata solitera Y

Autor: InfoKG
10:45 | Četvrtak, 20 04 2023

Kragujevčanka koja je jutros skočila sa 15. sprata solitera Y je u veoma teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena i pod stalnom kontrolom lekarskog tima. To su saopštili iz kragujevačkog Univerzitetskog kliničkog centra. 

Jutros oko 8 časova, ekipa Hitne pomoći, transportovala je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac pacijentkinju, za koju se pretpostavlja da je povređena prilikom pada sa solitera.

Ekipa lekara Urgentnog centra, obavila je hitnu reanimaciju i dijagnostiku i pacijentkinja je prebačena na dalje lečenje u Jedinicu intenzivne nege Službe za anesteziju i reanimatologiju UKC Kragujevac.

Pacijentkinja je u veoma teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena i pod stalnom kontrolom lekarskog tima“, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac. 

Podsetimo, Kragujevčanka je jutros oko 8 sati skočila sa 15. sprata solitera “Y” i pala je na nadstrešnicu na dva metra od zemlje. Žena je davala znake života, a ekipe Hitne pomoći su je zbrinule i prevezle u Urgentni centar kragujevačkog Univezitetskog kliničkog centra. Potvrdila je za InfoKG načelnica kragujevačkog Zavoda za urgentnu medicinu, Jelena Tijanić.  Opširnije ovde: Kragujevčanka skočila sa 15. sprata solitera Y, prevezena u UKC.