Opljačkali knjigovodstvenu agenciju, među razbojnicima i četrnaestogodišnjak sa poternice!

Četvrtak, 26 Januar 2017 15:39Autor: Jovana Mladenović

Zbog pljačke knjigovodstvene agencije, iz koje su ukrali kompjutere, zlato i srebro vrednosto oko 600.000 dinara, uhapšena su četvorica muškaraca, među kojima su i maloletnici, a prvo je "pao" četrnaestogodišnjak za kojim je već bila raspisana centralna poternica.

Pripadnici kragujevačkog MUP-a su brzom i efikasnom akcijom pronašli dvadesetogodišnjeg Kragujevčanina i trojicu maloletnika, starosti od 14 do 17 godina, osumnjičenih da su iz knjigovodstvene agencije u Kragujevcu ukrali predmete čija se vrednost procenjuje na oko 600.000 dinara.

Sumnja se da su oni 25. januara oko 1.30 sati obili prostorije knjigovodstvene agencije, iz koje su oduzeli računar sa opremom i zlatne i srebrne predmete. Efikasnom intervencijom policije, osumnjičeni četrnaestogodišnjak, za kojim je od strane Višeg suda u Kragujevcu bila raspisana centralna poternica, zatečen je u neposrednoj blizini, a kasnije su pronađeni i ostali osumnjičeni. Policija je pronašla sve ukradene predmete i vratila ih vlasniku.

Protiv osumnjičenih su nadležnim tužilaštvima podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Najnovije vesti iz ove kategorije