InfoFoto: Laki Lazarević i Apatinac/Šumadija sajam

Otvoren 16. Šumadijski sajam poljoprivrede (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
15:30 | Četvrtak, 05 09 2019

Šumadijski sajam poljoprivrede, 16. po redu, svečano je otvoren na kragujevačkom sajmištu i trajaće do nedelje, 8. septembra. Na najvećoj jesenjoj smotri agrara južno od Save i Dunava predstavlja se više od 200 izlagača, kako u sajamskoj hali, tako i na spoljašnjem delu, a najveći deo izložbenog prostora zauzima mehanizacija, oprema i alat za polјoprivredu i stočna grla.

Među izlagačima na ovogodišnjem Šumadijskom sajmu poljoprivrede je i Direktna Banka. Opširnije ovde: Celokupna ponuda Agro kredita Direktne Banke na Šumadijskom sajmu poljoprivrede.

Tokom četvorodnevne manifestacije organizuju se stočarske i izložbe pernatih i sitnih životinja, ali je zbog zabrane resornog ministrstva izložba svinja izostala. U okviru pratećeg programa Sajam poljoprivrede organizuju se stručna predavanja i tribine sa aktuelnim temam iz oblasti poljoprivrede, a pripremljen je i bogat kulturno-umetnički program. 

Sajma poljoprivrede organizuje Šumadija sajam uz pomoć brojnih sponzora, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. Za sve posetioce obezbeđeni su besplatan parking i ulaz.

Galerija slika