InfoFoto: Apatinac/Šumadija sajam

Otvoren “Auto Expo 2018”: Akcijske cene i popusti na automobile (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Petak, 07 12 2018

Sajam automobila “Auto Expo”, 13. po redu, danas je svečano će otvoren na kragujevačkom sajmištu i trajaće do nedelje, 9. decembra. Na manifestaciji gotovo 20 poznatih brendova predstavlja svoje modele, a posetioce očekuju akcijske cene, sajamski popusti. Najeftinije vozilo na sajmu je Dacia Sandero i košta oko 8.300, a najskuplji je Volkswagen Touareg 87.800 evra, ali mu je akcijska cena blizu 80.000.

Među poznatim brendovima koji predstavljaju svoje modele automobila su Fiat, Volkswagen, Mazda, Alfa Romeo, Land Rover, Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Nissan, Hyndai, Škoda, Jeep, Jaguar i Ford, koji je premijerno pokazao model “Ford Focus ST Line”. Novina na ovogodišnjem sajmu je da je predstavljen i program električnih bicikala. 

Pored putničkog programa u hali, na platou Šumadija sajma predstavljen je teretni program. Ponude na sajmu “Auto Expo 2018” predstavljaju i osiguravajuće kuće i lizing kompanije. 

Radno vreme sajma tokom ove trodnevne manifestacije je od 10 do 18 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, dok je parking besplatan.

Galerija slika