Skver

Otvoren Cafe & Restaurant Picador u Šoping centru “Kragujevac Plaza” (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Petak, 07 06 2019

Šoping centar “Kragujevac Plaza” napokon je dobio pravi ekskluzivni Cafe & Restaurant Picador, koji se nalazi u Food court-u i prostire se na više od 500 kvadrata. U bogatoj ponudi su specijaliteti špansko-mediteranske kuhinje, dezerati, ali i kafe, alkoholna i bezalkoholna pića, i sve to po vrlo povoljnim cenama.  

Posetioce očekuju specijaliteti špansko-mediteranske kuhinje, topla i hladna predjela, sendviči, supe i čorbe, salate, glavna jela, dezerti, koji će ispuniti sva očekivanja sladokusaca. Od glavnih jela izdvajaju se Pileći, Svinjski, Ćureći, Juneći, Orijentalni i Morski picador, kao i Vatreni mix. Uz to, tu je i Picador preporuka jela nazvanih po španskim gradovima. Od dezerata u ponudi je Čokoladni tart sa prelivom od jagode, Matador krema, Čokoladni sufle, sladoled, ali i španske palačinke. 

Konsultujući najveće svetske stručnjake, zajedno sa nekim od najboljih italijanskih barista, a uz pomoć jedne od najvećih kompanija za proizvodnju kafe u Evropi, ovaj originalni restoran je kreirao sopstveni brend profesionalne esspreso kafe “Picador“. Osim standardnog esspresa, ljubiteljima ovog toplog napitka nudi, između ostalog, i Cuban esspreso, Macchiato, Cafee latte, Espresso freddo, Affogato i  Espresso Martini.  

Pored toga, kreirao je i sopstveni brend belog vina “Picador House Wine“, koje je oduševilo i mnoge somelijere, pa veruju da će isputniti i očekivanja posetilaca. 

U ponudi su i čajevi, frapei i tople čokolade, sveže ceđeni, gazirani i negazirani sokovi, tradicionalni kokteli spremljeni po originalnoj recepturi, ali i brojni drugi alkoholni i bezalkoholni napici. 

Cafe & Restaurant Picador od ponedeljka do četvrtka i nedeljom otvoren je od 9 do 00, a petkom i subotom do 1 sat iza ponoći. Telefon za rezervacije je 066/61-00-392.

Galerija slika