Info

Pitali smo vas: Šta vam je najviše nedostajalo tokom vanrednog stanja?

Autor: Jovana Mladenović
11:00 | Subota, 09 05 2020

Vanredno stanje, koje je trajalo 53 dana, uz sva ograničenja koja je donelo, a ponajviše policijski čas, nekim Kragujevčanima nije teško palo, pa ipak daleko brojniji su oni kojima su nedostajali svakodnevni "rituali". Pitali smo naše čitaoce šta im je najviše nedostajalo?

Putem društvene mreže Instagram čitaoci našeg portala tokom jučerašnjeg dana bili su u prilici da odgovore šta im je najviše nedostajalo tokom vanrednog stanja.

Na prvom mestu po broju odgovora su sugrađani kojima je nedostajalo da opušteno šetaju sa prijateljima ili partnerima, ponajviše u Šumaricama. Tu su i oni koji nisu stizali da se rekreiraju, pa su jedva dočekali da optrče krug oko Spomen parka, dok su se neki našalili na svoj račun da su sigurno "zarđali" pa od celog kruga za početak nema ništa, ali važno je da može da se krene.

Rekli ste nam i da vam je fallo da bez strepnje odete na Jezero, koje je inače bilo zabranjena zona za okupljanje, kao i parkovi.

Čitateljkama je nedostajala Plaza, koja je inače danas počela sa radom.

Neki od vas naveli su nam i izlazak iz zemlje kao nešto što im najviše nedostaje. Vama će definitivno još neko vreme biti teško i sve ostalo što se sada sme, pretpostavljamo, neće vam biti zanimljivo, bilo da ste samo ljubitelj putovanja ili ste poslom vezani za inostranstvo.

Daleko malobrojniji, ali ne baš usamljeni, su oni koji su nam u odgovorima napisali jednostavno - ništa.