Info

"Plaza" slavi rođendan, NOVI BRENDOVI i restoran stižu u šoping centar

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 01 03 2019

U susret "rođendanu" Kragujevac "Plaze" Nemanja Savčić, menadžer šoping centra, najavio je u intervjuu za portal eKapija dolazak novih brendova u naš grad. 

"Zadovoljstvo nam je da objavimo da će uskoro naša ponuda biti bogatija za brendove Galileo i Pompea, kao i poznati nemački brend - DM čije je otvaranje najavljeno za drugu polovinu marta.

Bliži se rođendan Kragujevac Plaza centra. Sa kakvim planovima dočekujete predstojeći period? Koje novine posetioci mogu očekivati ?

"U drugoj polovini marta Kragujevac Plaza proslaviće svoje višegodišnje uspešno poslovanje, uz dolazak novih brendova koji će ojačati poziciju centra kao šoping destinacije koja posetiocima nudi koncept "sve na jednom mestu". Otvaranje restorana lepog i prijatnog ambijenta doprineće novom gastronomskom užitku svih posetilaca i učiniti da restoranski deo Kragujevac Plaza centra postane omiljeno mesto okupljanja, kako sugrađana, tako i turista iz regiona. Posetioci našeg centra imaće priliku da uživaju u kupovini uz još bogatiju ponudu, a celokupno šoping iskustvo biće upotpunjeno zabavnim sadržajima za celu porodicu. Kako su naši posetioci i zakupci navikli, u narednom periodu organizovaćemo rođendansku proslavu uz različite događaje i aktivacije.


Deo teksta preuzet sa: eKapija
Intervju u celosti možete čitati OVDE.
 

Izvor: eKapija