InfoFoto: SPD Radnički - Arhiva

Počinje kupališna sezona na bazenima i Šumaričkom jezeru: Besplatan ulaz za osnovce i srednjoškolce

Autor: Branko Vukašinović
14:15 | Četvrtak, 17 06 2021

Kupališna sezona na gradskim bazenima i jezeru u Šumaricama zvanično će početi sutra, saopštili su iz Sportskog privrednog društva Radnički. Za osnovce i šrednjoškolce ulaz na gradske bazene će biti besplatan sutra i u subotu, 18. i 19. juna, a cena dnevne karte je, kao i prethodnih godina, 200 dinara po osobi.   

Sportsko privredno društvo “Radnički” u potpunosti je spremno za početka ovogodišnje kupališne sezone u Kragujevcu. Kapija gradskih bazena od sutra će biti otvorena svakog dana u periodu od 10:30 do 18:30 časova, a Šumarčkog jezera do 20 časova. 

Na svim kulama oko bazena, ali i na jezeru u Šumaricama, biće spasioci, a biće angažovani i posebni kovid redari koji će se starati o poštovanju epidemioloških mera. Od kupača se očekuje da se ponašaju savesno i odgovorno, kao i da poštuju propisane epidemiološke mere. Takođe, na gradskim bazenima će tokom čitave letnje sezone funkcionisati i posebna ambulanta zdravstvene zaštite, koja će biti spremna da pritekne u pomoć kupačima”, saopštili su iz Sportskog privrednog društva “Radnički”. 

Za najmlađe Kragujevčane, osnovce i srednjoškolce, 18. i 19. juna ulaz na gradske bazene će biti besplatan. Cena dnevne karte će biti ista kao i prethodnih godina, odnosno iznosiće 200 dinara, a za kupanje od 16 do 18:30 časova biće 100 dinara.