InfoFoto: Arhiva - Apatinac/Šumadija sajam

Počinje SAJAM AUTOMOBILA “Auto Expo 2019”

Autor: Jovana Mladenović
12:00 | Sreda, 04 12 2019

Sajam automobila “Auto Expo”, 12. po redu, biće održan počinje sutra i trajaće do 8. decembra na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će više od 15 poznatih brendova predstaviti svoje modele, a zanimljivo je da će ove godine biti promovisani i električni automobili i bicikle, kao i kvadovi. Posetioce očekuju akcijske cene, sajamski popusti, kao i premijere novih modela automobila. 

Među poznatim brendovima koji će predstaviti svoje modele automobila su Fiat, Volkswagen, Mazda, Alfa Romeo, Land Rover, Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Nissan, Hyndai, Škoda, Jeep, Peugeot…  

Pored putničkog programa u hali, na platou Šumadija sajma biće predstavljen teretni program. Ponude će na sajmu “Auto Expo 2019” predstaviti i osiguravajuće kuće i lizing kompanije. 

Radno vreme sajma u četvrtak, petak i subotu je od 10 do 19 časova, a u nedelju do 18 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, dok je parking besplatan. 

“Auto Expo 2019” organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. Sa Šumadija sajma poručuju da je i ove godine vladalo veliko interesovanje izlagača za učestvovanje na ovoj manifestaciji, ali da nije bilo mesta za sve zbog kapaciteta hale. Naglašavaju da je zbog toga, ali i drugih manifestacija koje organizuju, Kragujevcu potrebna još jedna sajamska hala.