InfoFoto: Šumadija sajam

Počinje SAJAM VENČANJA na Šumadija sajmu

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Četvrtak, 13 02 2020

Sajam venčanja svečano će biti otvoren sutra i trajaće do nedelje, 16. februara, na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će se predstaviti pedesetak izlagača, a reč je o salonima venčanica, hotelima, restoranima, bendovima, fotografima, zlatarama, frizerima, šminkerima. Posetioce očekuje veliki broj poklona i sajamski popusti.  

Karakteristika ovog sajma jeste glamur, jer nam dolaze saloni venčanica iz cele Srbije, a največi broj iz Beograda, zatim Čačka i Kraljeva. Sajam je praktičan jer na jednom mestu budući bračni parovi mogu pronaći sve što im je potrebno za svadbu. Ovaj sajam poslednje tri do četiri godine doživljava ekspaniziju, a zbog velikog broja izlagača i posetilaca iziskuje još jednu sajamsku halu. To je i jedan od razloga zbog čega nam se izlagači iz godine u godinu vraćaju, ali dolaze i novi”, izjavila je rukovodilac službe marketinga i sajamskih manifestacija Šumadija sajma, Mirjana Milenković. 

Tokom trodnevne sajamske manifestacije biće organizovani modne revije, nastupi kragujevačkih bendova, a pripremljen je i veliki broj promotivnih sadržaja.  

Radno vreme sajma u petak i subotu je od 10 do 20 časova, a u nedelju do 18 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, a parking je besplatan. Manifestaciju organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.