InfoFoto: Šumadija sajam - Arhiva

Počinje Sajam VENČANJA na Šumadija sajmu: POPUSTI za buduće mladence

Autor: InfoKG
12:00 | Četvrtak, 09 02 2023

Ekskluzivni Sajam venčanja svečano će biti otvoren sutra na kragujevačkom sajmištu i trajaće do nedelje, 12. februara. Na manifestaciji će se predstaviti više od 30 izlagača, među kojima su saloni venčanica, hoteli, restorani, bendovi, fotografi, zlatare, frizeri, šminkeri. Posetioce očekuje veliki broj poklona i sajamski popusti. 

Sve je spremno za početak trodnevnog Sajma večanja u Kragujevcu. Posetioce na Šumadija sajmu očekuju brojna iznenađenja, a ponudu predstavlja više od 30 izlagača.    

Cilj ovog sajma je da budući bračni parovi na jednom mestu pronađu sve ono što im je neophodno za organizaciju, tog za njih, najznačajnijeg i najsrećnijeg dana”, rekao je direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn.  

Pripremili smo širok asortiman proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju venčanja – venčanice, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice, ketering za venčanja, muzički bendovi... I to sa neverovatnim sajamskim popustima! Želimo da vam prikažemo najveću kolekciju najlepših modela venčanica, ekskluzivnih svetskih brendova kako biste pronašle onu “pravu” o kojoj sanjate”, poručuju sa Šumadija sajma. 

U okviru pratećeg programa manifestacije, posetiocima će se predstaviti i mnogobrojni lokalni i bendovi iz Srbije.

Radno vreme sajma u petak i subotu, 10. i 11. februara, je od 10 do 20 časova, a u nedelju, 12. februara, do 18 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, a parking je besplatan. Manifestaciju organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.