Info

Policajci i žandarmi oduševili decu u Velikom parku (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Sreda, 19 06 2019

U okviru obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, ovdašnja Policijska uprava je u saradnji sa Žandarmerijom iz Kraljeva organizvala taktičko-tehnički zbor u Velikom parku za kragujevačke osnovce. Mališani su bili u prilici da se upoznaju sa opremom i vozilima koje koriste pripadnici policije i žandarmerije, ali i da uživaju u vožnji kvadovima i spuštanju na zip lajnu.  

Ovo je bila prilika da približimo građanima, a u ovom slučaju prvenstveno deci, naš posao, kao i opremu koju koristimo. Mi smo svaki dan sa građanima, prevashodno sa decom, i kroz projekat “Osnovi bezbednosti dece”, koji se realizuje tokom čitave školske godine. Ovo je samo još jedan dokaz da su nama građani najbitniji, kao i briga o njima”, izjavila je načelnica Policijske uprave Kragujevac, Jasmina Rajković. 

Do sada je povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijska uprava Kragujevac organizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi i prijem za njihove penzionisane radnike. Obeležavanje ovog dana biće okončano u petak, 21. juna, kada će u Šumadijskom upravnom okrugu pripadnicima Policijske uprave Kragujevac, koji su se u protekloj godini istakli ostvarenim rezultatima, biti uručene prigodne nagrade.

Galerija slika