Info

Policija ih zatekla u automobilu sa amfetaminom, droge pokušali da se reše bacanjem kroz prozor

Autor: Jovana Mladenović
13:00 | Petak, 06 12 2019

Kragujevačka policija lišila je slobode D. S. (1998) jer ga je u automobilu „Opel astra“ zatekla sa devetnaestogodišnjakom za koga se sumnja da mu je omogućio da konzumira amfetamin, te je ovaj "zaradio" krivičnu prijavu. Paketića droge pokušali su da se reše bacanjem kroz prozor. 

Kragujevačka policija uhapsila je D. S. (1998) i, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv devetnaestogodišnjaka podnela krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Devetnaestogodišnji muškarac se sumnjiči da je kroz prozor bacio paketić amfetamina, nakon što je policija zaustavila automobil „opel astra“ u kom se nalazio sa D. S. 

Sumnja se da je D. S. prethodno u automobilu omogućio deventaestogodišnjaku da konzumira drogu, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Policija je u iznajmljenom stanu u kom boravi D. S. pronašla 36,4 grama amfetamina i 7,5 grama marihuane. 

Osumnjičenom D. S. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.