Info

POLICIJA KAŽE HVALA Kragujevčanima koji poštuju Vladine mere za sprečavanje širenja Korona virusa (VIDEO)

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Petak, 27 03 2020

Video klipom “Policija kaže hvala”, objavljenim na zvaničnoj Facebook stranici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijska uprava Kragujevac se zahvalila svim građanima koji poštuju mere Vlade Republike Srbije donete u cilju sprečavanja širenja Korona virusa. Kragujevačka policija je još jednom uputila apel građanima da ostanu kod kuće i na taj način zaštite sebe i druge.  

Policijska uprava Kragujevac napravila je video klip sačinjen od fotografija sa terena zabeleženih u proteklom periodu od uvođenja vanrednog stanja zbog Korona virusa u Republici Srbiji.  Na ovaj način, kragujevačka policija je želela da se zahvali građanima koji poštuju mere Vlade Republike Srbije donete u cilju sprečavanja širenja Korona virusa. Zbog toga i sam video klip nosi naziv “Policija kaže hvala”. 

Pored upućene zahvalnosti građanima, što im znatno olakšavaju posao poštujući mere Vlade, kragujevačka policiji im je ovim video klipom još jednom uputila apel da ostanu kod kuće i na taj način zaštite sebe i druge.