Info

POPRAVLJEN kamion, normalizovan saobraćaj kod Velikog parka - Kočović: Nije bilo nekontrolisanog curenja azota! (FOTO)

Autor: InfoKG
12:40 | Četvrtak, 02 03 2023

Kamion sa cisternom, u kojoj se nalazi azot, popravljen je i nastavio je svoj put, a u saobraćaj je pušten deo ulice Radoja Domanovića, kod Velikog parka, koji je zbog njega bio zatvoren. Povodom tvrdnji pojedinih građana da je cureo gas iz cisterne, načelnik Uprave za vanredne situacija Zoran Kočović naglasio je da nije bilo nekontrolisanog curenja azota. 

Ulica Radoja Domanovića, kod Velikog parka, jutros od oko 8 sati bila je zatvorena za saobraćaj, jer se pokravio kamion sa cisternom iz koje je, kako su tvrdili pojedini građani, cure gas. Opširnije ovde: GUŽVA kod Velikog parka: Pokvario se kamion sa cisteronom iz koje navodno curi gas.

Ekipe vatrogasaca i saobraćajne policije odmah su izašle na teren i zbog predostrožnosti zatvorile taj deo ulice Radoja Domanovića. 

“Imali smo tehinčku intervenciju. Kamion je popravljen, nastavio je svoj put i napustio teritoriju Kragujevca. Nije bilo nekontrolisanog curenja azota. Radilo se samo o mehaničkom kvaru”, izjavio je za InfoKG načelnik Uprave za vanredne situacije, Zoran Kočović.   

Deo ulice Radoja Domanovića, kod Velikog parka, sada je ponovo pušten u saobraćaj.

Galerija slika