Info

POSAO u UKC Kragujevac za 12 medicinara

Autor: InfoKG
11:00 | Petak, 15 04 2022

Univerzitetski klinički centar Kragujevac raspisao je konkurse za zapošljavanje 12 ljudi medicinske struke. Rok za podnošenje prijava je 21. april.

Kragujevački Univerzitetski klinički centar raspisao je tri konkursa za prijem u radni odnos na određeno vreme i jedan na neodređeno. 

Raspisan je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom za jednog medicinskog tehničara (IV stepen) za potrebe Klinike za gastroenterologiju i hepatologiju.

Za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom raspisan je za jednu strukovnu medicinsku sestru - babicu (VI stepen) za potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Konkurs je raspisan i za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom za jednog višeg fizioterapeuta za potrebe Klinike za hematologiju.

Pored toga, raspisan je konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom za jednu medicinsku sestru / tehničara (IV stepen) za potrebe Klinike za gastroenterologiju i hepatologiju, četiri strukovna medicinska radiologa (VI stepen), dva viša fizioterapeuta (VI stepen), jednog strukovnog farmaceutskog tehničara (VI stepen) za potrebe Centra za radijacionu onkologiju i jednog višeg laboratorijskog tehničara za potrebe Službe za laboratorijsku dijagnostiku.

Sva četiri konkursa podrazumevaju i probni rad u trajanju od tri meseca.

Sve informacije o uslovima konkursa i načinu prijavljivanja zainteresovani mogu pronaći na sajtu Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, na kom će biti objavljeni i konačni rezultati konkursa.