Info

Posao za 13 ljudi u Kliničkom centru: Potrebni lekari, tehničari, majstor, pomoćni radnik i referent

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Četvrtak, 23 01 2020

Klinički centar raspisao je konkurse za prijem u radni odnos na određeno vreme ukupno 13 medicinskih i nemedicinskih radnika, odnosno četiri lekara, šest medicinskih tehničara i po jednog majstora održavanja, pomoćnog radnika i referenta. Rok za podnošenje prijava je 30. januar. 

Kada je reč o konkursu za lekare ovoj zdravstevnoj ustanovi su potrebni tri doktora medicine za potrebe Službe za anesteziju i reanimaciju i Centra za neurohirurgiju, jedan lekar specijalista za potrebe Službe za anesteziju i reanimaciju. 

Ovoj zdravstvenoj ustanovi potrebno je šest medicinskih tehničara za potrebe Centra za vaskularnu hirurgiju, Centra za urgentnu medicinu, Centra za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma i Klinike za ginekologiju i akušerstvo. 

Kada je reč o konkursima za nemedicinsko osoblje, Kliničkom centru potrebni su majstor održavanja, pomoćni radnik i referent pisarnice. 

Svi ovi konkursi podrazumevaju puno radno vreme i probni rad u trajanju od tri meseca, dok se razikuju po tome da li je reč o zaposlenju na 12 meseci ili do povratka zaposlenih sa dužeg odsustva. 

Sve informacije o uslovima konkursa i načinu prijavljivanja zainteresovani mogu pronaći na sajtu Kliničkog centra Kragujevac, na kom će biti objavljeni i konačni rezultati konkursa.