Info

Posao za 43 zdravstvena radnika u kragujevačkom Kliničkom centru

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Četvrtak, 03 12 2020

Klinički centar raspisao je konkurse za prijem u radni odnos na određeno vreme ukupno 43 medicinska, laboratorijska i pedijatrijska tehničara. Rok za podnošenje prijava je 10. decembar. 

Kada je reč o konkursu za prijem u radni odnos na određeno vreme u trajanju od 18 meseci sa punim radnim vremenom i tromesečnim probnim radom, on je raspisan za 28 medicinskih tehničara opšteg semra, jednog laboratorijskog tehničara sa višim ili visokom obrazovanjem, tri laboratorijska tehničara opšteg smera, osam pedijatrijskih tehničara opšteg smera i dva medicinska tehničara ginekološko-akušerskog smera – babica.  

Konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenih sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom i tromesečnim probnim radom raspisan je za jednog medicinskog tehničara opšteg smera za potrebe Klinike za ortopediju i traumatologiju. 

Sve informacije o uslovima konkursa i načinu prijavljivanja zainteresovani mogu pronaći na sajtu Kliničkog centra Kragujevac, na kom će biti objavljeni i konačni rezultati konkursa.