Info

Posao za SEDAM osoba u UKC Kragujevac

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 22 04 2022

Univerzitetski klinički centar Kragujevac raspisao je konkurse za zapošljavanje sedmoro ljudi. Rok za podnošenje prijava je 28. april.

Kragujevački Univerzitetski klinički centar raspisao je četiri konkursa za prijem u radni odnos na određeno vreme. 

Raspisan je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom za jednog pomoćnog radnika na nezi bolesnika na ostalim bolničkim odeljenjima.

Za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom raspisan je konkurs za jednu strukovnu medicinsku sestru / tehničara za potrebe Klinike za opštu hirurgiju, jednu strukovnu medicinsku sestru / tehničara za potrebe Centra za neurohirurgiju i jednu strukovnu medicinsku sestru - babicu za potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Konkurs je raspisan i za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 24 meseca za jednog strukovnog fizioterapeuta (VI stepen).

Pored toga. raspisan je i konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 24 meseca za dva laboratorijska tehničara (IV stepen).

Sva četiri konkursa podrazumevaju i probni rad u trajanju od tri meseca.

Sve informacije o uslovima konkursa i načinu prijavljivanja zainteresovani mogu pronaći na sajtu Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, na kom će biti objavljeni i konačni rezultati konkursa.