InfoFoto: Printscreen - RTK

POŠTA raspisala stalni KONKURS ZA ZAPOŠLJAVANJE radnika širom Srbije

Autor: InfoKG
12:30 | Četvrtak, 05 05 2022

“Pošta Srbije” otvorila je stalni javni konkurs za zapošljavanje radnika na celoj teritoriji Republike Srbije, a trenutno su potrebni vozači, poštari, dostavljači i šalterski radnici, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća. Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti preko sajta konkurs.posta.rs ili posta.rs.

Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, JP “Pošta Srbije” Beograd, pokrenula je stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Republike Srbije.  

Aktuelne su potrebe za zapošljavanjem novih izvršilaca na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika.

“Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene. Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju”, saopšteno je iz JP “Pošte Srbije”.

Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je na korporativnom sajtu stranicu konkurs.posta.rs, gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu. Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti i preko sajta posta.rs.

Iz ovog javnog preduzeća poručuju da će ova stranica ostati stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.