Info

Postavljeni šatori ispred KOVID ambulante (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
14:50 | Petak, 16 10 2020

Pripadnici Uprave za vanredne situacije grada Kragujevca postavili su danas dva šatora ispred KOVID ambulante kod ATD-a. Iz kragujevačkoj Doma zdravlja poručuju da su šatori postaljeni zbog vremenskih prilika, kako građani ne bi čekali na pregled po kiši, a shodno trenutnoj epidemiološkoj situaciji očekuje se veći broj pregleda u KOVID ambulanti. 

Svi građani koji imaju temperaturu ili neki drugi od simptoma virusa COVID-19 na pregled idu u Ambulantu za febrilna stanja i respiratorne infekcije kragujevačkog Doma zdravlja u ATD-u, koju još i zovu KOVID ambulanta. Broj građan koji se pregleda u ovoj ambulanti varira i zavisi od epidemiološke situacije u datom trenutku, a to utiče na samo čekanje na pregled. 

Zbog trenutnih vremenskih prilika, ali i onih koje nas očekuju, pripadnici Uprave za vanredne situacije grada Kragujevca postavili su dva šatora ispred KOVID ambulante kod ATD-a.

S obzirom na to da je hladnije vreme, a shodno epidemiološkoj situaciji očekuje se veći broj ljudi koji će u narednom period doći na pregled u KOVID ambulantu, zbog toga su ispred ATD-a postavljeni šatori, kako građani ne bi čekali na pregled po kiši”, poručili su iz Doma zdravlja.

Iz Doma zdravlja apeluju na građane da poštuju propisane mere i da nose makse i drže distancu.  

Ambulanta za febrilna stanja i respiratorne infekcije radi svakoga dana od 7 do 20 časova. Građani ovu KOVID ambulantu mogu kontakirati pozivom na broj telefona 034/6-370-020, 069/323-91-32, 064/865-84-04 i 064/865-84-06.

Galerija slika