Info

Povratak u školske klupe: Specijalni popusti i radionice za školarce u “Plazi”

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Četvrtak, 30 08 2018

Sajam pod sloganom “Povratak u školske klupe” biće održan od sutra do nedelje, 2. septembra, u Šoping centru “Kragujevac Plaza”. Sadašnje i buduće đake očekuju brojne radionice i specijalni popusti. 

Radionice “Mali kućni eksperimenti” biće održane drugog dana sajma, u subotu 1. septembra, od 11 do 14 i od 16 do 19 časova. Školarci će aktivno učestvovati u eksperimentima kroz pitanja i odgovore, a nakon toga će i sami praviti zanimljive eksperimente, poput hemijskih semafora, zlatne kiše, i još mnogo toga. 

Školarci će poslednjeg dana sajam, u nedelju 2. septembra, od 12 do 15 časova moći da se oprobaju u kompjuterskom 3D modelovanju i uz pomoć računara da ožive sve što ih zanima, od automobila, do letelica. Svi osnovci zainteresovani za nauku i tehniku imaće priliku da nauče kako napraviti svoj prvi auto ili robota uz pomoć delova koje mogu pronaći u kući, a tu je i kratak kurs programiranja uz pomoć video igrica. 

Tokom trodnevne manfestacije obezbeđeni su i specijalni popusti za kupovinu školske opreme u brojim radnjama Šoping centra “Kragujevac Plaza”. Kompletan spisak popusta možete pogledati OVDE.