InfoFoto: Ilustracija - Printscreen/YouTube

Priča ZLOSTAVLJANE maloletnice: Zbog duga od 8.000 dinara mesecima je podvodili starijim muškarcima, tukli i maltretirali

Autor: InfoKG
10:00 | Četvrtak, 02 08 2018

S.B (23) i Š.B. (31) iz Kragujevca, sumnjiče se da su sa još dvoje saučesnika primoravali maloletnicu (15) da se prostituiše, mesecima je seksualno eksploatisali zbog navodnog duga njenog brata od 8.000 dinara. Prema rečima sagovornika devojčica je nakon šest meseci pakla skupila hrabrost i prijavila makroe policiji, koja ih je odmah uhapsila.

Kako je žrtva ispričala u policiji, S.B. je početkom ove godine kontaktirao sa njom i tada je počela njena agonija.

Moji roditelji su razvedeni, živim kod oca. S.B. je jednog dana došao kod mene i rekao mi da mu moj brat po majci duguje 8.000 dinara i da ja to moram da vratim umesto njega. Pokušala sam da mu objasnim da nemam novca, ali je insistrao da moram da "odradim" dug”, navodno je ispričala devojčica u policiji.

Petnaestogodišnjakinja je potom objasnila zbog čega je morala da pruža seksualne usluge za novac muškarcima. Istraumirana devojčica je detaljno opisala pakao prostitucije kroz koji je prošla, a naglasila je i da je tokom šest meseci imala desetak klijenata, mahom starijih od 50 godina, koje je morala da zadovolji.

S.B. je bio uporan, svakodnevno me je psihički maltretirao i ucenjivao me. Pretio je da će otići kod mog oca i da će mu ispričati svakakve gadosti o meni, kao i da će nam nauditi. On me je i tukao”, rekla je oštećena i dodala da je posle pretnji i ucena, plašeći se za svoj život, ali i za život svoje porodice, pristala da imam seks sa mušterijama koje je S.B. pronalazio.

Prvo me je poslao u jedan stan kod Velikog parka u Kragujevcu. Tamo me je čekao sredovečni čovek. Kada me je video, odmah me je pitao koliko imam godina, a čim je čuo da nisam punoletna, odbio je da imamo odnos. Potom je S.B. našao nove klijente, ni sama ne znam koliko ih bilo. Sećam se da je jedna od mušterija imala 68 godina i da je uspešni biznismen. Svi muškarci bili su mnogo stariji od mene”, posvedočila je žrtva.

Osumnjičeni S.B. angažovao je i A.P. (19), koja je takođe uhapšena, da nauči devojčicu poslu.

A.P. se navodno bavi prostitucijom od petnaeste godine i radi za S.B., pa ju je zamolio da uputi maloletnicu u posao, odnosno da je  nauči kako da se ponaša prema klijentima”, kaže izvor Kurira i podseća da je u policijskoj akciji uhapšen i R.V. (20), dečko A.P. 

Moj pakao trajao je šest meseci. Nisam više mogla da trpim to iživljavanje, koje je postalo nepodnošljivo, pa sam se požalila rođaci, koja me je ohrabrila da odem u policiju i sve ispričam”, kaže maloletnica i dodaje da ju je pregledao lekar i da su joj ustanovljene povrede od batina.

S.B., Š.B., A.P. i R.V. nalaze se u pritvoru.  

Izvor: Srbija Danas i Kurir

Izvor: Srbija Danas i Kurir