Info

Prodat 21 “polovnjak” na Šumadija sajmu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
12:32 | Utorak, 09 05 2017

Tokom petodnevnog Sajma polovnih automobila na kragujevačkom sajmištu, koji je juče zvanično završen, prodat je 21 automobil. Iz Šumadija sajma poručuju da je prva manifestacija te vrste u Srbiji u potpunosti uspela i najavljuju za sledeću godinu još veći broj izlagača, a samim tim i bolju ponudu.

Na Šumadija sajmu su prezadovoljni prvim Sajmom “polovnjaka” u Srbiji, koji je obeležila velika posećenost. Zadovoljni su i izlagači, kako zbog prodaje automobila, tako i zbog promocije svojih auto placeva, koja je bila i više nego uspešna. U prilog tome govori i činjenica da se veliki broj ljudi nakon posete kragujevčakom sajmištu, uputio do auto placeva nekih od izlagača u potrazi za odgovarajućim četvorotočkašem.

Sajam polovnih automobila biće organizovan i sledeće godine, ali će biti sa mnogo više izlagača nego ovogodišnji, s obzirom na to da će automobili biti izloženi i ispred kragujevačkog sajmišta, a priliku da prodaju “polovnjake” imaće i fizička lica.

Plan je da sledeće godine u hali “Šumadija sajma” budu izloženi samo top modeli, dok će ispred u ponudi biti svi ostali polovni automobili. Pripreme za naredni Sajam polovnih automobila počeće u januaru 2018., a za razliku od ove, manifestacija će sledeće godine biti održana najverovatnije u junu, zbog vremenskih prilika, kažu u Šumadija sajmu.

Podsetimo, na ovogodišnjem Sajmu polovnih automobila predstavili su se auto placevi iz Kragujevca i drugih gradova naše zemlje, firme koje se bave prodajom automobila, osiguravajuće kuće, agencije za registraciju vozila i tehnički pregled, kao i Auto-moto savez Srbije. Generalni sponzor sajma je sajt polovniautomobili.com, koji je pružio podršku u organizaciji ove manifestacije Šumadija sajmu.
U galeriji pogledajte fotografije sa prvog Sajma “polovnjaka”u Srbiji.

Galerija slika