Info

Proglašena izborna lista grupe građana koju predvodi Slađan Rakić

Autor: Jovana Mladenović
13:46 | Ponedeljak, 25 05 2020

Gradska izborna komisija proglasila je, kao treću na biračkom listiću, izborni listu Grupa građana “Slađan Rakić – Alternativa – Kragujevačka inicijativa – Nova snaga – Eko park”.

Imajući u vidu da je predata kao "skraćena", sa 31. odborničkim kandidatom Izborna lista „Slađan Rakić – Alternativa – Kragujevačka inicijativa i Nova snaga – Eko park“ ima 968 validnih potpisa podrške građana.

Na glasačkom listiću na izborima za odbornike u Skupštini grada Kragujevca nalaziće se pod rednim brojem 3.

Slađan Rakić se zahvalio svim Kragujevčanima koji su dali potpise za kandidaturu ove liste kao i svom timu koji je pokazao izvanredne menadžerske sposobnosti. Rakić je rekao da ima velika očekivanja od predstojećih lokalnih izbora i izrazio spremnost za vođenje grada Kragujevca.

Jedinstvena lista Grupe građana “Slađan Rakić – Alternativa – Kragujevačka inicijativa – Nova snaga – Eko park” predala je listu na kojoj se nalazi 31 odbornički kandidat.

Tačno dve godine od kako su Kragujevačka inicijativa i Nova snaga potpisale sporazum o zajedničkom delovanju, a predajom liste Gradskoj izbornoj komisiji, potvrdili smo da naš kontinuitet rada daje rezultate jer smo za manje od dva dana uspeli da izvučemo više od 1000 ljudi da potpiše podršku našoj izbornoj listi, kazao je Đorđe Antonijević, generalni sekretar Alternative.