Info

Proglašena izborna lista Koalicije: Za Kraljevinu Srbiju – Kragujevac moj glavni grad

Autor: Jovana Mladenović
10:00 | Ponedeljak, 09 03 2020

Gradka izborna komisija proglasila je petu izbornu listu Koalicije: Za Kraljevinu Srbiju – Kragujevac moj glavni grad (Pokret obnove Kraljevine Srbije, Monarhistički Front) proglašena je kao peta izborna lista na predstojećim lokalnim izborima 26.aprila 2020.godine.

Koalicija je predala listu sa 32. odbornička kandidata, nakon provere je utvrđeno da ima 1002 validna potpisa podrške građana.

Koalicija: Za Kraljevinu Srbiju – Kragujevac moj glavni grad u nedelju deset minuta pre ponoći predala je Gradskoj izbornoj komisiji potpise građana koji podržavaju kandidate ove Koalicije za odbornike Skupštine grada Kragujevca.

Prvi na izbornoj listi, Mirko Čikiriz, je najavio pozitivnu kampanju. "Takmičićemo se sa političkom konkurencijom projektima i onim što možemo da uradimo za grad Kragujevac da bismo poboljšali život svih naših građana, kako u centru grada i prigradu, tako i na seoskom području. Obratićemo se svim ciljnim grupama, kako mladima sa modernom kampanjom, tako i onima u srednjoj odnosno starijoj životnoj dobi. Prioriteti su nam zapošljavanje, startap krediti  i tehnološki razvoj".