Info

Prolećno sređivanje u jeku (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
12:07 | Petak, 31 03 2017

Povoljni vremenski uslovi omogućili su intenziviranje radova na prolećnom sređivanju grada. Asfaltira se, rekonstuišu se trotoari, obeležava horizontalna signalizacija, popravlja javna rasveta, sade nova stabla...

U toku su radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju trotoara u Bulevaru Kraljice Marije od raskrsnice sa Glavnom ulicom ka Ozonu. Pored toga, radnici JKP “Čistoća“ angažovani su na nivelisanju i posipanju kamenim materijalom platoa kod škole “Dragiša Mišović“ u naselju Stanovo. Radovi se obavljaju i na internoj pristupnoj saobraćajnici ka groblju Bozman gde je u toku rekonstrukcija i asfaltiranje.

Radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije izvode se u zonama svih osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada u cilju podizanja bezbednosti u saobraćaju dece predškolskog i školskog uzrasta.

U ulici Nikole Pašića i u selu Cerovac obavljaju se radovi na održavanju javne rasvete koji podrazumevaju popravku i zamenu sijalica i merno – regulacionih elemenata.

Ekipe JKP “Zelenilo“ angažovane su na vađenju starih panjeva i sađenju novih sadnica u ulici Branka Radičevića. Košenje trave i odvoz biljnih ostataka obavlja se u Lepeničkom bulevaru i u ulici Vladike Nikolaja Velimirovića. Radnici “Zelenila“ okopavaju zeleni pojas na razdelnom ostrvu u ulici Bulevar Kraljice Marije.

Galerija slika