Info

Promocija Auto škole POČETNIK u “Plazi”, posetiocima na poklon električni skuter (FOTO)

Autor: InfoKG
13:30 | Ponedeljak, 25 05 2020

Auto škola “Početnik” promoviše ponude i povoljnosti koje nudi budućim kandidatima do 15. marta u Šoping centru “Kragujevac Plaza”. Posetiocima je omogućeno da tokom trajanja promocije na poklon dobiju i električni skuter. 

Auto škola “Početnik” nastavlja da zainteresovanim polaznicima i mladim vozačima pruži najbolje, pa u skladu sa tim organizuje promociju u Šoping centru “Kragujevac Plaza”. Pored najmodernijeg pristupa kako praktičnoj, tako i teorijskoj obuci, vozila za obuku vrhunskog kvaliteta, visoko kvalifikovanih instruktora, “Početnik” zainteresovanim polaznicima pruža najbolje uslove uz najpovoljnije cene. 

Svi zainteresovani polaznici, budući vozači, kao i sadašnji vozači voljni da osveže svoje znanje, moći će da vide sve detalje o najmodernijoj obuci na štandu Auto škole “Početnik” svakog dana do 15. marta. Posetioci su u prilici da se upoznaju sa kompletnim programom obuke, porazgovaraju sa instruktorima, čuju mišljenja drugih polaznika, ali i da vide automobil za obuku vozača. 

Pored toga, svi posetioci su u prilici da se uslikaju na štandu Auto škole “Početnik” i fotografiju podele na svom Instagram profilu i osvoje električni skuter. Opširnije o tome ovde: Auto škola Početnik

Stremimo da omogućimo i učinimo najmoderniju i najkvalitetniju moguću obuku dostupno svima, u svakom trenutku. Smatramo da je proces obuke vozača daleko više od prelaženja sa tačke A do tačke B i jednostavnog dobijanje dozvole, nego obučavanje i stvaranje bezbednog, samouverenog i vrhunski obučenog vozača koji će biti spreman da izađe u susret svim izazovnim situacijama u saobraćaju na najbezbedniji način po sve učesnike. Verujemo da svi zaslužuju privilegiju vrhunske obuke, zbog čega do vozačke dozvole u našoj školi možete doći za samo 4.999 dinara mesečno”, kaže osnivač Auto škole “Početnik”, Dušan Pantelić

Auto školu “Početnik” možete kontaktirati pozivom na broj telefona 034/250-740, dolaskom na adresu škole Kosovska 28G/1, posredstvom e-mail-a upis@pocetnik.rs. 

*PR tekst

Galerija slika