InfoFoto: Gradska turistička organizacija Kragujevac

Promocija Kragujevca na beogradskom Sajmu turizma (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Petak, 21 02 2020

Grad Kragujevac promoviše svoje turističke potencijale na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, pod sloganom “Put pod noge”, koji traje do nedelje, 23. februara. Naš grad ove godine izlagački prostor deli sa turističkom organizacijom Gornjeg Milanovca.

Ponudu naših destinacija koje obiluju kulturno-istorijskim znamenitostima, pre svega iz doba Obrenovića, ali i izuzetnim prirodnim ambijentalnim celinama, upotpuniće promocija manifestacija koje u naše krajeve dovode veliki broj turista”, saopšteno je iz Gradske turističke organizacije Kragujevac.

Na štandu Gornjeg Milanovca i Kragujevca, u hali 4 Beogradskog sajma, danas od 16 časova biće promovisan drugi Sabor violinista Srbije u Pranjanima, dok je za sutra od 13 časova planirana promocija Salona vina u Kragujevcu.  

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu turističku ponudu predstavlja oko 900 izlagača iz više od 40 zemalja, a popusti za aranžmane, kako je najavljeno, kretaće se od 5 do 50 odsto. Radno vreme Sajam turizma u Beogradu danas i sutra je od 10 do 19 časova, a u nedelju od 10 do 18 časova.

Galerija slika