Info

Pronađi idealan dom - Nikad lakše - 4zida.rs

Autor: InfoKG
10:00 | Sreda, 08 11 2017

Kragujevac, kao univerzitetski grad, imao je nekada veoma živo tržište nekretnina. Danas se u odnosu na prethodne godine situacija značajno popravlja sa trenutno preko 200 aktivnih gradilišta ove godine. Procena je da se godišnje izgradi i proda oko 500 stanova. Kragujevac je na trećem mestu u Srbiji po potražnji i cenama, iza Beograda i Novog Sada.

S obzirom da živimo u digitalnom svetu, sve se više oglašivači okreću online oglašavanju. Prateći najnovije trendove u oglašavanju, portal za nekretnine 4zida.rs, koji je jedan od najmlađih članova Infostud grupe, ubrzano se razvija i po broju i po kvalitetu oglašenih nekretnina, a svoje poslovanje stalno  unapređuje, kako bi što bolje odgovorio na zahteve korisnika, čiji je stil života sve više okrenut internetu. Kao rezultat, broj poseta ovom sajtu u prethodnih par godina povećao se deset puta, a broj aktivnih korisnika 7.2 puta gde sada ima preko 700.000 pregleda mesečno.

Ukoliko ste fizičko lice, potpuno besplatno možete oglasiti vašu nekretninu i tako se priključiti već postojećoj ponudi od preko 4.500 oglasa u Kragujevcu ili kontaktirati jednu od 15 agencija koje oglašavaju nekretnine dostupne na tržištu Kragujevca. 

Kako bi korisnici mogli što bolje i lakše da pronađu svoju nekretninu, 4zida.rs je razvio nekoliko zanimljivih funkcionalnosti kao što je 3D prikaz nekretnina. Sada možete iz udobnosti svog stana da vidite realan prikaz željene nekretnine u trodimenzionalnoj formi, da prošetate kroz nju i pogledate svaki detalj.

Interaktivni tlocrt predstavlja prikaz plana nekretnine i omogućava da se klikom na željenu prostoriju na tlocrtu korisniku prikažu fotografije i obrnuto, klikom na fotografiju se na planu prikazuje koja prostorija je u pitanju. Na ovaj način se korisnik bliže upoznaje sa strukturom nekretnine, kao i rasporedom prostorija.

Kako je lokacija jedan od osnovnih kriterijuma prilikom izbora nekretnine, korisnicima se nudi još jedna nova mogućnost, a to je prikaz nekretnine na mapi. Naime, osim dosadašnjeg prikaza oglasa u formi listinga, sada je moguće odabrati opciju da se nekretnina prikazuje na mapi, što značajno olakšava snalaženje u pretrazi.

Video sa prikazom ovih funkcionalnosti možete pogledati OVDE