Info

Radijatori topli ako su niske temperature i pre zvanične sezone, ujedno proverite da li sve radi

Autor: Jovana Mladenović
11:00 | Sreda, 11 10 2017

Zbog drastičnog pada temperature, "Energetika" je prva u Srbiji, 3. oktobra, otpočela sa toplim probama sistema daljinskog grejanja. Zbog niskih temperatura, par dana kasnije, otpočelo se i sa grejanjem tokom čitavog dana, uz isključivanja kada je bilo dovoljno toplo, a takav trend će se nastaviti, kažu iz ovog preduzeća i podsećaju građane da prijave sve eventualne kvarove.

Od 06.oktobra u popodnevnim časovima počele su tople probe celokupnog sistema grejanja od izvora toplotne energije, distributivnog sistema i progrevanja stanova na području celog grada. U subotu 07. oktobra grejanje je isporučivano čitavom gradu tokom celog dana, zbog niskih spoljnih temperatura. Ostalim danima je bilo isključivanja u skadu sa promenama spoljnih temperatura. Takav trend nastaviće se i u narednom periodu, koji će ujedno biti iskorišćen za otklanjanje svih nedostataka na primarnim i sekundarnim instalacijama, po pozivima gradjana.

Zvanično, grejna sezona počinje 15. oktobra.

Podsećamo, eventualni kvarovi prijavljuju se Dispečerskom centru na brojeve telefona: 336-238, 332-136 kao i putem besplatnog poziva na broj 0800 034 033.