Info

Radno vreme za prvomajske praznike

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Ponedeljak, 30 04 2018

Povodom obeležavanja Međunarodnog praznika rada, Zakonom o državnim i drugim praznicima neradni dani su 1. i 2. maj. Zbog toga će sutra i u sredu pojedine ustanove i institucije raditi redukovano, odnosno biće organizovana dežurstva.

Dom zdravlja

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika 1. i 2. maja organizovati dežurstvo u Zdravstvenoj stanici broj 4, u službama opšte medicine i za zdravstvenu zaštitu školske dece i omladine od 7 do 20 časova. Isto radno vreme imaće Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, koja se nalazi u centralnom punktu u krugu Kliničkog centra Kragujevac, Služba kućnog lečenja, kao i Telefonsko savetovalište “Deca Srbije. Polivalenta patronažna služba radiće sutra i u sredu od 7 do 14,20 časova. Ambulanta u Stragarima tokom praznika radiće od 7 do 12 časova, a od 12 do 14,20 časova na terenu. 

Apoteka Kragujevac

Tokom prvomajskih praznika i u kragujevačkim apotekama biće organizovana dežurstva, a jedino će Apoteka “Bubanj” raditi uobičajeno 24,00. Apoteka “Šumadija” radiće od 7 do 20 časova, dok će “29. novembra”, “1. maj”, “Đurđevdan” i “Avala” raditi od 8 do 20 časova. Apoteke “Stanovo”, “Batočina” i “Knić” biće otvorene od 8 do 14 časova.

Gradska agencija za saobraćaj 

Autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza zbog praznika će sutra i u sredu saobraćati po redu vožnje za nedelju i državni praznik. 

Pošta Kragujevac

Zbog prvomajskih praznika neće raditi ni pošte u Kragujevcu, osim dežrnih u Šoping centru “Kragujevac Plaza” i “Roda centru”. Pošta u Šoping centru “Kragujevac Plaza” sutra i u sredu radiće od 10 do 20 časova, a u “Roda centru” od 8 do 20 časova.

Šoping centar "Kragujevac Plaza"

Šoping centar “Kragujevac Plaza” tokom prvomajskih praznika radiće uobičajeno od 10 do 22 časa.

Zatvoreni bazen USFK "Park"

Zatvoreni bazen će tokom praznika raditi standardno.