Info

Radno vreme za Sretenje

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Sreda, 14 02 2018

Povodom Dana državnosti Srbije, Sretenja, Zakonom o državnim i drugim praznicima neradni dani su 15. i 16. februar. Zbog toga će sutra i u petak pojedine ustanove i institucije raditi redukovano. 

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika sutra i u petak organizovati rad u Zdravstvenoj stanici broj 4, u službama opšte medicine i za zdravstvenu zaštitu školske dece i omladine od 7 do 20 časova. To radno vreme imaće i Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, koja se nalazi u centralnom punktu u krugu Kliničkog centra Kragujevac, kao i Služba kućnog lečenja. Polivalenta patronažna služba radiće za dane praznika od 7 do 14,20 časova, a Ambulanta u Stragarima radiće od 7 do 12 časova, a od 12 do 14,20 časova na terenu.

Zbog obeležavanja Sretenja i u kragujevačkim apotekama biće organizovana dežurstva, a jedino će Apoteka Bubanj raditi uobičajeno 24,00. Apoteke “Avala”, “1.maj”, “29. novembar” i “Šumadija” sutra i u petak radiće od 7 do 20 časova, dok će “Stanovo” raditi od 7 do 12 sati.

Autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza zbog državnog praznika će sutra i u petak saobraćati po redu vožnje za nedelju.

Zbog Dana državnosti neće raditi ni pošte u Kragujevcu, osim dežrnih u Šoping centru “Kragujevac Plaza” i “Roda centru”. Pošta u Šoping centru “Kragujevac Plaza” sutra i u petak radiće od 10 do 20 časova, a u “Roda centru” od 8 do 20 časova.

Šoping centar “Kragujevac Plaza” radiće uobičajeno od 10 do 22 časa.