Info

Radno vreme za Sretenje

Autor: Branko Vukašinović
16:30 | Utorak, 14 02 2017

Povodom Dana državnosti Srbije, Sretenja, Zakonom o državnim i drugim praznicima neradni dani su 15. i 16. februar. Zbog toga će sutra i u četvrtak pojedine ustanove i institucije raditi redukovano.

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika sutra i u četvrtak organizovati rad u Zdravstvenoj stanici broj 4, službama za zdravstvenu zaštitu školske dece i omladine, predškolske dece i kućnog lečenja od 7 do 20 časova, a u tom periodu će raditi i Telefonsko savetovalište “Deca Srbije”. Polivalenta patronažna služba radiće od 7 do 14,20 časova. Ambulanta u Stragarima radiće od 7 do 12 sati, a na terenu do 14,20 časova.

Zbog obeležavanja Sretenja i u kragujevačkim apotekama biće organizovana dežurstva, a jedino će Apoteka Bubanj raditi uobičajeno 24,00. Apoteke “1.maj” i “29. novembar” sutra i u četvrtak radiće od 7 do 20 časova, dok će “Avala”, “Stanovo”, “Topola” i “Batočina” raditi od 7 do 12 sati.

Autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza zbog državnog praznika će sutra i u četvrtak saobraćati po redu vožnje za nedelju.

Zbog Dana državnosti neće raditi ni pošte u Kragujevcu, osim dežrnih u Šoping centru “Kragujevac Plaza” i “Roda centru”. Pošta u Šoping centru “Kragujevac Plaza” sutra i u četvrtak radiće od 10 do 20 časova, a u “Roda centru” od 8 do 20 časova.

Šoping centar “Kragujevac Plaza” radiće uobičajeno od 10 do 22 časa.