Info

"Radovi na rekonstrukciji Tržnice nastavljeni su i biće sve vidljiviji"

Autor: Jovana Mladenović
13:00 | Četvrtak, 29 09 2022

Polovinom avgusta iz JKP Šumadija najavljeno je, po ko zna koji put, sada već čuveno - "radovi na rekonstrukciji Tržnice nastavljaju se za koji dan". Rečeno je i da će za dva meseca jedan njen deo početi sa radom. Kako nismo primetili značajna dešavanja, potražili smo odgovor iz ovog preduzeća - šta se dešava sa radovima na rekonstrukciji Zelene pijace Centar?

"Radovi na rekonstrukciji Gradske tržnice nastavljeni su onda kada je to i rečeno. Pripremni radovi nisu svi na prostoru Tržnice (nosači svetlarnika i stubovi), a svakoga dana biće sve vidljiviji i na samoj lokaciji". Ovim rečima, kratko su odgovorili iz JKP Šumadija za InfoKG.

Šta god se dešava u gradu, zanima vas samo jedno - A KAD ĆE PIJACA!?

Podsetimo, Tržnica je u rekonstrukciji od maja 2020. godine. Većinu vremena radovi se nisu ni odvijali. Sve je krenulo nizbrdo urušavanjem dela zida ovog objekta 6. jula 2020.

Od tada, zaista je bilo nebrojano najava i obećanja kada se radovi nastavljaju... Za par dana, za dve nedelje, za dva meseca... Propusti pri izradi projekta, izmene urbanističkih planova, razni elaborati, mišljenja nadležnih institucija... Nema šta nije kočilo i odlagalo. 

Ostaje da se vidi da li će se najzad ovaj posao zaista privesti kraju.