InfoFoto: Arhiva - Ilustracija - Grad Kragujevac - kragujevac.ls.gov.rs

RASPISAN KONKURS: U vrtićima “Đurđevdana” i “Nade Naumović” mesta za 539 dece

Autor: InfoKG
15:30 | Petak, 10 03 2023

Lokalna samouprava raspisala je konkurs za prijem dece na celodnevni boravak u vrtićima predškolskih ustanova “Đurđevdan” i “Nada Naumović”, a slobodno je ukupno 539 mesta. Zahtevi i potrebna dokumentacija se podnose od ponedeljka, 13. marta, u kancelariji koja se nalazi u ulici Prvoslava Stojanovića 10, svakog radnog dana od 9 do 14 časova, a konkurs je otvoren do 3. aprila. 

U vrtiće PU “Đurđevdan” će moći da se upiše 292 mališana, dok je kapacitet PU “Nada Naumović” 247.

Zainteresovani roditelji koji žele da svoju decu upišu u neko od obdaništa predškolskih ustanova čiji je osnivač grad Kragujevac, zahtev uz dokumentaciju mogu da pošalju i putem pošte na adrese predškolskih ustanova „Nada Naumović“ na adresu Save Kovačevića br 30. i „Đurđevdan“ na adresu Prvoslava Stojanovića br 10, lokal br 7.

Zahtev se može podneti i elektronskim putem, na sajtu www.euprava.gov.rs na portalu eUprave Republike Srbije nalazi se link Pomoć, gde je objašnjen način popunjavanja elektronske prijave.

Na osnovu zahteva i predate neophodne dokumentacije Komisija će najkasnije do 13. maja izvršiti bodovanje i rangiranje i utvrditi i objaviti Preliminarnu listu bodovanja i rangiranja i Preliminarni spisak primljene dece.

Zahtevi za prijem dece na celodnevni boravak mogu se preuzeti na internet stranicama grada Kragujevca, PU „Nada Naumović“, PU „Đurđevdan“ ili neposredno u kancelariji br. 5 u ulici Prvoslava Stojanovića broj 10, Kragujevac.