Info

Redizajniran portal InfoKG

Autor: Branko Vukašinović
10:04 | Utorak, 27 06 2017

Gradski informativni portal InfoKG je posle godinu i po dana postojanja redizajniran i značajno unapređen, a za čitaoce smo pripremili i nove rubrike. 

Novina u odnosu na pre je ta što smo rubrike Zanimljivosti i Lifestyle objedinili pod jednim imenom i sada se zove Skver, a sajt je obogaćen i novom rubrikom Poslovi. U rubrici Skver, pored zanimljivosti, čitaocima ćemo preporučivati, između ostalog, koje restorane da posete, u kojim buticima i prodavnicama da pazare, kao i savete za jednostavniji život. Rubrika Poslovi namenjena je svima koji su u potrazi za poslom, a gotovo svakodnevno ćemo je ažurirati novim oglasima i konkursima.
 
Pored naših uobičajenih rubrika Info, Sport, Kultura, Kragujevčani, tu je i rubrika 50 najmoćnijih u Kragujevcu, kao i InfoKG 7 dana, koje su izdvojene i nalaze se sa desne strane na portalu, uz rubriku Poslovi.
 
Podsetimo, portal InfoKG je početkom ove godine, zbog povećanja broja poseta, prešao na Virtuelni privatni server (VPS) većeg kapaciteta. Na taj način smo omogućili stabilnost i pouzdanost pristupa sajtu, ali i veću brzinu odziva stranicama, odnosno linkovima.

Da je InfoKG iz dana u dan sve posećeniji, pokazuje i podatak da smo u 2016. godini zabeležili više od 1,5 miliona poseta sajtu, odnosno oko 125.000 na mesečnom nivou. Trend rasta nastavljen je i ove godine, a u prilog tome govori i činjenica da sada na mesečnom nivou beležimo i više od 200.000 poseta.

Sugestije primedbe i obaveštenja možete nam slati i na našu mail adresu: info@infokg.rs. Zahvaljujemo vam se što nas pratite i čitate u nadi da ćete to činiti i ubuduće, a mi ćemo vas i dalje informisati o najbitnijim dešavanjima u Kragujevcu objektivno i na vreme. Hvala na poverenju!