HoReCa asocijacija Kragujevac je po treći put uzastupno trijumfovala na trećem Vojvođanskom kulinarskom kupu u Novom Sadu, jer je njen član Stefan Ristović u međunarodnoj seniorskoj konkurenciji osovojio pobednički pehar. Kragujevačka gastronomska asocijacija još jednom je dokazala da je na samom vrhu kulinarske scene u Srbiji.
''Čestitam svim takmičarima, konkurencija je bila više nego ozbiljna, ali mislim da su iskustvo i pozitivna atmosfera koja vlada u našoj asocijaciji presudili da odnesemo pobednički pehar u Kragujevac. Nemamo odmora nakon ovog takmičenja, jer nas čeka ozbiljno takmičenje sledećeg meseca u Novom Sadu ‘’Gastro kup Srbija 2019’’ na kojem ćemo pokušati da ponovimo dobre rezultate od prošle godine na kojem smo osvojili drugo mesto u senorskom delu takmičenja i Grand Prix u juniorskom delu takmičenja’’, rekao je predsednik HoReCa asocijacije Kragujevac, Vujadin Vujadinović.
Na trećem Međunarodnom Vojvođanskom kulinarskom kupu u Novom Sadu učestvovalo je 30 domaćih i stranih takmičara.