Info Foto: Rotaract Club Kragujevac

Rotaraktovci darivali prvorođenu bebu na Uskrs (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Ponedeljak, 25 05 2020

Rotarakt klub Kragujevac darivao je novčanom čestitkom i tortom od pelena prvorođenu bebu na Uskrs. Reč je o dečaku, kog je na svet donela Adelina Beriša, kojoj je ovo treći sin. 

“Darivanje prvorođene bebe na Uskrs” je akcija koju Rotarakt klub Kragujevac realizuje već četiri godine. Podršku u realizaciji ovogodišnje akcije klubu je pružio Gift shop “Party Time”. 

Kako bismo u našoj zajednici podigli svest o važnosti roditeljstva i kako bismo ohrabrili naše mlade sugrađane na ovaj veliki korak u osnivanju porodice, došli smo na ideju da prvorođenu bebu na Uskrs darujemo poklon čestitkom i tortom od pelena. Mami ovog malog dečaka smo uručili poklon čestitku i “tortu” i poželeli joj sve najbolje, kao i da beba uvek bude zdrava i srećna”, poručuju iz Rotarakt kluba Kragujevac. 

Rotaraktovicima je drago što je njihova akcija postala tradicionalna i što je naišla na ogromnu podršku javnosti, pa će je i ubuduće realizovati. 

Podsetimo, u cilju borbe protiv bele kuge i podizanja nataliteta, Rotarakt klub Kragujevac akciju darivanja prvorođenih beba na Božić i Uskrs organizuje od 2016. godine.

Galerija slika