Info

RSG proslavio 13. rođendan i promovisao NOVI SAJT

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Utorak, 22 10 2019

Radio Stari grad, ubedljivo najslušanija radio stanica u Kragujevcu, obeležio je 13 godina postojanja, sa udelom u slušanosti koji se iz godine u godinu povećava. Tim povodom, RSG tim je odlučio da svoje verne slušaoce obraduje novim sajtom rsg.rs

Novi sajt rsg.rs je u potpunosti podređen doživljaju korisnika, odnosno slušaoca, odlikuje ga moderan dizajn i lakoća koriscenja, a u fokusu su plejeri za slušanje kako redovnog programa Radija Stari grad, tako i ostalih kanala koji će zadovoljiti svačiji muzički ukus.

Ono sto posebno želimo da istaknemo da smo u saradnji sa našim programerima i dizajnerima uspeli da slušaocima omogućimo neprekidan rad plejera, odnosno neometano slušanje online radija, bez obzira da li koriste desktop ili mobilnu verziju sajta, kao i da li surfuju po našem sajtu ili paralelno obavljaju neku drugu aktivnost. Naime, plejer će sve vreme ostati uključen i moći ćete nesmetano da slušate Vaš omiljeni radio bez prekida. Posebno je zanimljivo da plejer na mobilnoj verziji sajta ostaje aktivan i nakon što telefon zaključate, odnosno stavite u “sleep mod”, pa ćete naše online kanale moći da slušate dok trčite ili obavljate neku drugu aktivnost”, poručuju sa Radija Stari grad

Kada je reč o slušanosti, Radio Stari grad je pored toga što je ubedljivo najslušanija radio stanica u Kragujevcu ujedno i jedana od najslušanijih stanica u zemlji putem interneta, sa preko 100.000 jedinstvenih poseta streamingu tokom jednog meseca. Najveći deo slušalaca na njihovom live streaming kanalu je iz naše zemlje, dok je ostatak iz preko 100 zemalja sveta, sa akcentom na zemlje sa velikom srpskom dijasporom (USA, Kanada, Nemačka, Austrija, Švajcarska, Francuska…) i na tu činjenicu su posebno ponosni.

Radio Stari grad nezaobilazan je kanal medijske komunikacije sa Kragujevčanima, kako za velike medijske agencije i njihove klijente, tako i za direktne nacionalne i lokalne oglašivače.

Podsetimo, RSG je počeo sa radom 19. oktobra 2006. godine, i od prvog dana drastično se razlikovao od tadašnje konkurencije, ponudio je drugačiju mešavinu trenutnih hitova, koji su u to vreme bili aktuelni, oživljavao neke stare, zaboravljene pesme, ali i stvarao nove hitove. To pokazuje i da se RSG od prvog dana trudio da opravda slogan “Rušimo sve granice”. 

Sa željom da i narednih godina Radio Stari grad bude ubedljivo najslušanija radio stanica u Kragujevcu i šire, portal InfoKG kolegama čestita 13. rođendan.