InfoFoto: Ilustracija - Arhiva

Sajam zapošljavanja u Crvenom krstu: U ponudi više od 200 radnih mesta

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Sreda, 06 11 2019

Sajam zapošljavanja biće održan sutra od 11 do 15 časova u prostorijama Crvenog krsta, u organizaciji kragujevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje. Nezaposlenim Kragujevčanima oko 20 poslodavaca ponudiće više od 200 radnih mesta.   

Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima mašinskih i metalskih zanimanja, od trećeg do sedmog stepena stručne spreme (bravari, alatničari, zavarivači, metaloglodači, operateri na CNC mašinama, diplomirani mašinski inženjeri različitih smerova). U ponudi su i radna mesta za magacionere, vozače, krojače i šivače, kao i lica elektro struke“, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

Na Sajmu u Crvenom krsti, koji se nalazi u ulici Svetozara Markovića 7, nezaposlena lica će moći da predaju svoje radne biografije i konkurišu za radna mesta, a poslodavci će biti u prilici da se bliže upoznaju sa potencijalnim kandidatima. Radna mesta će ponuditi Simens, Trigano prikolice, Kuč company, Fori textil, Berteks tekstil, Yanfeng, Sloga, Aluroll i brojni drugi poslodavci.

Posetioci Sajma zapošljavanja biće u prilici i da se upoznaju sa uslugama i merama koje sprovodi Nacionalna služba za zapošlјavanje.