InfoFoto: Jakub Zerdzicki

Savremeno stanovanje sa ekološkim akcentom: Elektropunjači u NEW POINT kompleksu

Autor: infokg.rs
12:25 | Nedelja, 16 06 2024

Odavno planirate kupovinu hibridnog ili električnog automobila, ali niste imali uslove za njegovo punjenje? Do sada je ovo za mnoge zaista bio nepremostiv problem. Za vozila kojima su potrebni elektropunjači, bilo da su u pitanju automobili ili skuteri, najčešće su se odlučivali oni koji žive u porodičnim kućama i poseduju garaže.

New Point kompleks svojim budućim stanarima pruža i ovu vrstu komfora. Sada, pored useljenja u novi stan, možete da se pobrinete i za svoje vozilo – neka ono bude električno! U garaži New Point kompleksa nalaziće se ukupno šest elektropunjača, omogućavajući vam da u svakom trenutku imate potpuno napunjeno vozilo, spremno za sve dnevne aktivnosti.

Parking mesta sa elektropunjačima dostupna su za kupovinu svim kupcima stanova. Ova pogodnost dodatno ističe prednosti života u New Point kompleksu, čineći ga jednim od najmodernijih i ekološki osvešćenih stambenih prostora u Kragujevcu.

Podsećamo vas da je broj dostupnih stanova svakog dana sve manji, što čini ovaj trenutak idealnim za kupovinu. Ne samo da ćete dobiti vrhunski stambeni prostor, već i sve uslove za korišćenje električnih vozila, što je korak ka modernijem i ekološki prihvatljivijem načinu života.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i postanite deo zajednice koja ceni inovacije i napredna rešenja. Uselite se u New Point i uživajte u svim pogodnostima koje ovaj kompleks nudi, uključujući i elektropunjače za vaša vozila. Sada su ispunjeni svi uslovi za udoban i moderan život.

Posetite nas, ili nas pozovite  i rezervišite svoj stan u New Point kompleksu još danas. Uverite se sami zašto je New Point najbolji izbor za vas i vašu porodicu, gde se udobnost i ekološka osvešćenost susreću na najvišem nivou.

Podsećamo vas da se završni radovi na izgradnji objekta privode kraju, te da je useljenje planirano za kraj ove godine.

Kontaktirajte nas što pre kako biste osigurali svoj novi dom u jednom od najatraktivnijih i najekskluzivnijih projekata u Kragujevcu. 

Za informacije o dostupnim stanovima i lokalima posetite zvaničnu web prezentaciju projekta www.newpointmatis.rs ili kontaktirajte prodajnog agenta pozivom na broj: +38169610810