Info

“Sigurno bolje“ 5. izborna lista

Autor: Branko Vukašinović
09:00 | Četvrtak, 10 03 2016

Gradska izborna komisija proglasila je izbornu listu grupa građana “Sigurno bolje-dr Vladan Vučićević“ na kojoj se nalazi 30 kandidata za odbornike. Lista će biti na petom mestu na glasačkim listićima na predstojećim lokalnim izborima.

Pregledom dokumentacije prvobitno je utvrđeno da lista nema dovolјan broj validnih potpisa podrške birača, pa je Gradska izborna komisija donela zaklјučak o otklanjanju nedostataka izborne liste. Grupi građana “Sigurno bolјe” dat je rok od 48 sati da otkloni nedostatak, što je i učinjeno, pa je nakon toga Gradska izborna komsija proglasila izbornu listu ''Sigurno bolјe-dr Vladan Vučićević''.

Mislim da će građani Kragujevca znati da prepoznaju našu listu i očekujem solidan rezultat na predstojećim izborima. Našim biračima nudimo da im vratimo osmeh na lica, da mladost može ubuduće da ima perspektivu u ovom gradu i naravno da se razvija privatno preduzetništvo u Kragujevcu. To će omogućiti da mladi ljudi mogu da dobiju posao u ovom gradu, da ne beže odavde, da zaustavimo njihov odlazak, a da mi stariji starimo pored naše dece i unučića“, rekao je Vučićević.