Info

SKANDALOZNO ZLOSTAVLJANJE: Obezbeđenje na autobuskoj stanici zbog peronske karte putnicu savladalo kao kriminalca (VIDEO)

Autor: Jovana Mladenović
09:59 | Subota, 14 09 2019

Kragujevčanin M. T. (1954), koji je na skandalozan način savladao jednu putnicu iz Beograda na ovdašnjoj autobuskoj stanici, uhapšen je zboh sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Do sporne situacije je, prema saznanjima portala InfoKG, došlo u prepodnevnim satima zbog peronske karte, a tridesetjednogodišnju putnicu ovaj pripadnik obezbeđenja je "prikucao" za beton i držao je tako duže vreme kao najvećeg kriminalca, uvrnuvši joj pritom ruke, dok ju je kolenom pritiskao da ne može da se pomeri, naočigled ostalih putnika, a žena je vrištala da je pusti i da ne može da diše.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. T. (1954) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Postoje osnovi sumnje da je on, kao radnik fizičko – tehničkog obezbeđenja, na autobuskoj stanici u Kragujevcu, nakon kraće rasprave tridesetjednogodišnjoj putnici iz Beograda uvrnuo ruku i nogom joj zadao više udaraca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Ovdašnja policija nije saopštila razlog zbog kog je žena savladana poput najvećeg kriminalca, a prema saznanjima portala InfoKG do svađe, koja je prethodila tom zlostavljanju, došlo je zbog peronske karte, koju putnica, prema rečima očevidaca, nije imala, a nije odustajala od namere da stigne do perona. Pojedini tvrde i da je žena prva fizički nasrnula na zaposlene na ulazu, a istinu će u svakom slučaju utvrditi istražni organi.

Cena peronske karte na kragujevačkoj autobuskoj stanici je 100 dinara.