Info

Šta je epilog pucnjave u Bahusu?

Autor: Jovana Mladenović
14:10 | Ponedeljak, 16 01 2017

Muškarac koji je u četvrtak popodne, 12. januara, pucao tokom sukoba u kafiću "Bahus" u Glavnoj ulici i dalje je u bekstvu iako se zna njegov identitet, a ostali uhapšeni za učestvovanje u ovom nasilnom događaju pušteni su da se brane sa slobode. Iskaze nadležnima dala su četiri lica, a jedno će se priključiti gonjenju Tužilaštva, saznaje nezvanično InfoKG.

Prema nezvaničnim saznanjima portala InfoKG nadležnim organima su do sada četvorica muškaraca dala iskaze u kojima su do detalja prepričali šta se tog dana desilo, a jedan će se priključiti Tužilaštvu u gonjenju osumnjičenih.

Podsetimo, kragujevačka policija je dan nakon ovog događaja, u petak, saopštila da je lice koje je pucalo identifikovano i da je u toku intenzivan operativni rad kako bi se ono pronašlo i uhapsilo. Takođe, saopšteno je da su, uz krivične prijave i kao osumnjičeni za nasilničko ponašanje, uhapšeni R.J. (25) i L.L (22), kojima je tada određena mera zadržavanja do 48 sati, odnosno do sprovođenja Osnovnom javnom tužilaštvu. U međuvremenu, oni su, prema našim saznanjima, pušteni da se brane sa slobode.

Kragujevac je prošlog četvrtka ovaj događaj digao na noge. Sukob dve zavađene grupe, koji traje mesecima unazad, kulminirao je pucnjavom u Glavnoj, a sa lakšom povredom noge završio je dvadesetosomogodišnji muškarac, koga je okrznuo metak. Više o tome možete pročitati OVDE.