Info

Stan na najpoželjnijoj lokaciji u gradu sada uz učešće od samo 10%

Autor: infokg.rs
09:58 | Utorak, 02 05 2023

Pred Vama je sjajna prilika da uz učešće od samo 10% postanete vlasnik stana u najatraktivnijem stambeno-poslovnom kompleksu, na najpoželjnijoj lokaciji u Kragujevcu, pored Palate pravde, kompleksu "New Point Business & Residence by Matis".

Ovo je jedinstvena prilika da steknete svoj sopstveni dom po izuzetno povoljnim uslovima. Naime, sada Vam je za učešće neophodno svega 10% vrednosti stana, a naš prodajni tim će Vas uputiti na nekoliko banaka sa kojima sarađujemo i koje za naše kupc nude posebne uslove kreditiranja. 

Svi naši stanovi su elegantno dizajnirani, moderni i udobni, pružajući Vam visok nivo komfora i kvaliteta života. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio vaše potrebe i očekivanja.

Ali najbolje od svega je što sada možete ostvariti svoj san o vlastitom domu uz učešće od samo 10%. To znači da Vam je za kupovinu dvosobnog stana potrebno učešće od oko 7.000€, za trosoban oko 9.000€,dok je za četvorosoban stan potrebno da izdvojite oko 11.000€ za učešće. Ova povoljna opcija Vam omogućava da uživate u svim pogodnostima života u našem kompleksu sa minimalnim početnim ulaganjima.

Naša lokacija je takođe jedan od naših najvećih aduta, idealna za sve koji žele da budu u srcu dešavanja. Nalazimo se u blizini centra grada, u oblasti koja se brzo razvija i nudi mnoge mogućnosti za poslovanje. Naš stambeno-poslovni kompleks je savršen izbor za one koji traže udobnost stanovanja i mogućnosti za poslovanje na jednom mestu.

Vreme je da ostvarite svoj san o vlastitom domu! Vidimo se u "New Point Business & Residence by Matis".

Ukoliko ste i dalje u dilemi, možda je najbolja pomoć u odluci kupovine stana u stambeno-poslovnom kompleksu “New point” jedinstveni izložbeno-prodajni salon, prvi takve vrste na našim prostorima, sa kompletno opremljenim pokaznim stanom u realnoj razmeri. 

Zakažete posetu izložbeno prodajnom salonu, pozivom na broj +381 69/610-810 ili registrujete interesovanje na zvaničnom sajtu projekta www.newpointmatis.rs kako biste iskoristili najpovoljnije uslove kupovine u ovoj fazi prodaje.

*Promo