InfoFoto: Pexels.com - Ilustracija

Startovao UPIS DECE u pripremni PREDŠKOLSKI program

Autor: InfoKG
14:00 | Sreda, 10 05 2023

Predškolske ustanove “Nada Naumović” i “Đurđevdan” uputile su javni poziv za upis dece u pripremni predškolski program u trajanju od četiri sata. Poziv se odnosi na decu rođenu u periodu od 1. marta 2017. do 28. februara 2018. Zahtevi za upis u obe predškolske ustanove mogu se podneti do 31. maja. 

Prijem dece u godini pred polazak u školu u trajanju od četiri sata, vrši se na osnovu Zahteva u pisanoj formi, na jedinstvenom obrascu koji podnosi roditelj, odnosno drugi zakonski zastupnik deteta predškolskim ustanovama. Šta je od dokumentacije potrebno, spisak osnovnih škola i vrtića i obrasci zahteva, kao i druge potrebne informacije, mogu se preuzeti sa sajtova predškolskih ustanova “Nada Naumović” i “Đurđevdan” kao i na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca”, saopšteno je iz Gradske uprave.

Za PU “Nada Naumović” zahtev se podnosi u kancelariji br. 5, u ulici Save Kovačevića broj, svakog radnog dana u periodu od 9 do 14 časova, a za PU “Đurđevdan” u kancelariji br. 4, u ulici Voje Radića broj 3 (Stara radnička kolonija), takođe u vremenu od 9 do 14 časova.