Info

STRAVIČNO: Čovek sa dva deteta sleteo kolima u Lepenicu (VIDEO/FOTO)

Autor: InfoKG
17:25 | Utorak, 02 06 2020

Automobil, u kom se nalazio muškarac sa dva deteta, sleteo je danas nešto pre 16 časova u korito reke Lepenice, kod mosta Ćiftina ćuprija. Sva tri lica su prevezena u Ugrentni centar, gde im se utvrđuje stepen povreda. Kako saznaje InfoKG, jedno dete je prošlo bez povreda, dok drugo dete i njihov otac su zadobili lake telesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgodne je došlo danas u 15:45 časova kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom marke Citroen, u kom su bila i dva deteta, i sleteo u korito reke Lepenice, kod “Ćiftine ćuprije”.  

Saobraćajna policija je zajedno sa pripadnicima Uprave za vanredne situacije i Vatrogasno-spasilačke brigade izašla na teren i otpočeta je akcija spasavanja, tačnije izvučene su povređene osobe iz automobila. 

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je zbrinula povređene i prevezla ih u Urgentni centar, gde im se utvrđuje stepen povreda. Kako saznaje InfoKG, jedno dete je prošlo bez povreda, dok drugo dete i njihov otac su zadobili lake telesne povrede.

Saobraćajna policija obavlja uviđaj, a kako nezvanično saznajemo vozač nije imao alkohola u krvi.

Galerija slika