Info

STRAVIČNO: Muškarac ZAKLAO sebe na sred ulice (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Autor: Jovana Mladenović
10:17 | Petak, 10 01 2020

Muškarac star 41 godinu izvršio je samoubistvo ispred Maksija kod Pionira nešto posle 9 sati, prerezavši sebi vrat naočigled velikog broja prolaznika, saznaje portal InfoKG. 

Prema nezvaničnom saznanju našeg portala, on je ušao u Maksi i odabrao za sebe veću količinu čokolada, koje, međutim, na kasi nije hteo da plati. Kada ga je radnica upozorila da mora da plati, izvadio je nož i napustio objekat rekavši da će da se ubije.

Prema našem saznanju, niko od zaposlenih nije bio napadnut, niti u životnoj opasnosti.

Radnici ovog trgovinskog objekta zaključali su radnju i pozvali policiju, a muškarac, obučen u maskirno odelo, par minuta je, naočigled prolaznika, mahao nožem pre nego što se i ubio porezavši se tri puta po vratu.

Na licu mesta okupio se veliki broj prolaznika, a tu je bilo i par policajaca koji, nažalost, nisu uspeli da ga spreče u nameri da sebi oduzme život iako su ga ubeđivali da to ne čini.

Porezavši sebe po vratu, on se srušio na kolena, a potom i potpuno, trznuvši se još nekoliko puta, nakon čega je bilo jasno da nesrećnom čoveku nema spasa. 

Prema našem saznanju, reč je o psihijatrijskom bolesniku.

Ubrzo je stigla Hitna pomoć i mnogo policajaca našlo se na licu mesta.

"Bilo je toliko policajaca i ljudi da sam mislio da se desila neka otmica ili ko zna šta. Kad sam prišao...", kaže jedan stariji čovek koji nije ni imao snage da dovrši recenicu.

Uviđaj je u toku.