Info

Studenti “peku zanat” tokom leta

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Utorak, 07 06 2016

Letnja stručna praksa za studente Univerziteta u Kragujevcu biće organizovana tokom jula i avgusta u 26 ustanova i preduzeća čiji je osnivač lokalna samouprava, kao i u Kliničkom centru i Institutu za javno zdravlje.

Zainteresovanim kandidatima na raspolaganju je ukupno 203 mesta za obavljanje prakse, koja će biti realizovana u dva ciklusa i to od 1. do 31. jula i od 1. do 31. avgusta.

Na konkurs se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih, integrisanih i master akademskih studija sa 12 fakulteta koji funkcionišu pod okriljem kragujevačkog Univerziteta. Rok za prijavljivanje je 22. jun, a izabrani kandidati će biti obavešteni o rezultatima, najkasnije 5 dana po završetku konkursa.

Sve informacije o uslovima konkursa, prijavljivanju, kao i potrebnoj dokumentaciji zainteresovani studenti mogu pogledati na sajtu razvojkarijere.kg.ac.rs.

Studentsku letnju stručnu praksu organizuje ovdašnji Univerzitet u saradnji sa lokalnom samoupravom, Kliničkim centrum i Institutom za javno zdravlje. 

54156bdcd7316e7eeaa9c4bdf4e0b58e XL